TOEKOMSTIGE TOPSPORTERS?

TOEKOMSTIGE TOPSPORTERS?

DURF JIJ DE UITDAGING AAN?

SEE MORE

We hebben 284 gasten en geen leden online

Stichting Tafeltennis IJsseltop is een samenwerkingsverband tussen de verenigingen TTV Smash’70 Hattem en Tafeltennis Zwolle.

De stichting is 27 mei 2014 opgericht en heeft het doel het tafeltennisniveau van jeugdspelers in de regio Zwolle/Hattem te verhogen. 

Jeugdspelers van beide verenigingen én van verenigingen uit de regio / afdeling die meer uit zichzelf willen halen en tafeltennis op landelijk competitieniveau willen spelen, kunnen zich Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. bij Roelof Buschgens.

Tafeltennis IJsseltop streeft er naar om spelers uit de regio bij hun eigen vereniging te laten spelen. Tafeltennis IJsseltop biedt kwalitatieve topsport trainingen waarvan spelers uit de regio Zwolle/Hattem/ Afdeling Oost gebruik van kunnen maken, naast de eigen clubtrainingen.

De training worden gegeven bij Tafeltennis Zwolle onder begeleiding van bondscoach Gerard Dijkland.

TT IJsseltop speelde met twee jeugdteams in de Landelijke A divisie, op dit moment is de stichting slapende.

Onze sponsoren
houtburcht_logo.jpgcentric_logo_x2.pnghaspe_logo.jpglogo_samen_zwolle.pngWE zijn typisch logo.pngSport-inn-Bruins-250x250-trans-.pngTriple_Eye_logo.pngIT_Duizendpoot_logo_CMYK1.jpg184381-Communiq-Logo-RGB.pngLogo_CL_RGB_ver_neg.jpglogo-intermobiel-big.pngBuccia-logo_groot_transp-300x156.pngbackstage_av_image-2018-02-12.jpglogo_game11_width306x102ws.png
SCROLL TO TOP
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok