We hebben 303 gasten en geen leden online

Download als een iCal bestand
Dubbel3Dul Dubbeltoernooi voor senioren
Woensdag, 11 December 2019,  7:30 - 10:00

Als leuke afsluiting van het competitieseizoen organiseert TTV Dedemsvaart op woensdag 11 december het Dubbel3Dul Dubbeltoernooi voor senioren. We nodigen jullie leden hiervoor graag uit. Dit dubbeltoernooi is een vervolg op het Dubbel&Dwarstoernooi welke we voor de zomervakantie met groot succes georganiseerd hebben. 

De decembermaand is een feestmaand met Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw. Feest is alleen niet voor iedereen weggelegd. Het Dubbel3Dul toernooi is een speciale editie. Een deel van het inschrijfgeld gaat namelijk naar Dorcas, een organisatie voor hulp en ontwikkeling daar in de wereld waar het het hardst nodig is. En alle kleine beetjes helpen. En wij helpen die avond ook een beetje. 

Daarnaast vieren we die avond ook een klein feestje, maar dat merk je vanzelf wel. Nieuwsgierig? Deel deze informatie met je leden, meld ze gewoon aan en laat ze het ervaren. We beloven weer een avond gezellig ballen en leuke prijzen. Er kunnen maximaal 16 teams meedoen. Dus wees er snel bij. Met vriendelijke groet,

 

Annet Sieljes-Uijthof

Voorzitter TTV Dedemsvaart

Tel.:       06-29441390

E-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze sponsoren
184381-Communiq-Logo-RGB.pngLogo_CL_RGB_ver_neg.jpgSocial-Bounchers.pngSport-inn-Bruins-250x250-trans-.pngTriple_Eye_logo.pngWE zijn typisch logo.pngbackstage_av_image-2018-02-12.jpghaspe_logo.jpghoutburcht_logo.jpglogo-intermobiel-big.pnglogo_game11_width306x102ws.pnglogo_samen_zwolle.png
SCROLL TO TOP
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.