We hebben 335 gasten en geen leden online

Wil jij als speler dat een toernooi soepel verloopt en dat je ongeacht de resultaten na afloop met een goed gevoel naar huis gaat? Dat valt of staat bij een goede organisatie met enthousiaste en bekwame vrijwilligers die een toernooi kunnen organiseren. Als Toernooileider 3 kun jij diegene zijn die zorgt voor de organisatie van zo’n leuk toernooi. 

Het bestuur van de afdeling wil graag het aantal toernooileiders binnen de afdeling vergroten.

Daarom sturen we u deze mail om bij uw leden te inventariseren of er behoefte is om aan een opleiding TL3 deel te nemen. De kosten zijn € 195,00 per persoon. Vanuit de Afdeling Oost kunnen deelnemers een bijdrage ontvangen. Het AB heeft besloten dat de deelnemer 50% van de afdeling vergoed kan krijgen; als de deelnemer na het behalen van het diploma ook nog eens minimaal 2 jaar zitting neemt in de toernooi-commissie van de afdeling, wordt 100% vergoed.

Een Toernooileider 3 geeft leiding bij de organisatie en de uitvoering van één- of meerdaagse toernooien op een groot aantal tafels. Het deelnemersveld bestaat uit diverse categorieën spelers, senioren en jeugd, van alle klassen binnen de NTTB en deelnemers uit het buitenland, zogenaamde O-toernooien. Een kenmerkend toernooi voor dit niveau zijn afdelingskampioenschappen en de afdelingsrondes voor de Nationale Jeugd Meerkampen.

Als eindverantwoordelijke voor alle zaken betreffende de organisatie, mensen, materialen en financiën is de Toernooileider 3 het aanspreekpunt en weet hij waarover hij met de Bondsvertegenwoordiger moet communiceren. Daarnaast kan een Toernooileider 3 een belangrijke assisterende rol vervullen tijdens nationale evenementen onder verantwoordelijkheid van een Toernooileider 4.

Als er leden belangstelling hebben, kunnen ze zich bij mij melden.

Met vriendelijke groet,

NEDERLANDSE TAFELTENNISBOND

 

John van Hoeven

Afdelingsondersteuner NTTB / Afdeling Oost

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

M: 06-10789594

Onze sponsoren
184381-Communiq-Logo-RGB.pngLogo_CL_RGB_ver_neg.jpgSocial-Bounchers.pngSport-inn-Bruins-250x250-trans-.pngTriple_Eye_logo.pngWE zijn typisch logo.pngbackstage_av_image-2018-02-12.jpghaspe_logo.jpghoutburcht_logo.jpglogo-intermobiel-big.pnglogo_game11_width306x102ws.pnglogo_samen_zwolle.png
SCROLL TO TOP
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.